خروج ذلت‌بار آخرین نظامی و هواپیمای ارتش تروریست آمریکا از عراق علی الزیدی: اجازه استفاده از عراق را برای حمله به همسایگان نمی‌دهیم تأکید گروسی بر اهمیت تماس‌های پوتین و ترامپ درباره اوکراین اولیانوف ادعای دبیرکل ناتو درباره برنامه هسته‌ای ایران را رد کرد هگست اخراج گسترده مقام‌های بلندپایه ارتش آمریکا را تائید کرد ترامپ ادعای خود برای اعلام پیروزی در جنگ با ایران را بار دیگر تکرار کرد تیپ «الیوم الموعود» در عراق منحل شد/ تغییر ساختار «جیش الامام» به موسسه انصار الامام المهدی المیادین: معاون رئیس امارات در سفر به ریاض حامل پیام نتانیاهو برای بن‌سلمان بود تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران/ ۱۰ فرد و نهاد مستقر در ایران، هنگ‌کنگ و پاکستان تحریم شدند گروسی: فعلا مذاکرات رسمی میان آمریکا و ایران در جریان نیست ترامپ ادعای پایان «خیلی زود» جنگ با ایران را تکرار کرد شروط عجیب آمریکا برای ازسرگیری پرواز‌های نجف میان ایران و عراق ناو هواپیمابر «تئودور روزولت» برای جابه‌جایی با ناو دیگر عازم منطقه شد پایگاه داده پنتاگون هک شد مقام آگاه ایرانی انعطاف ایران در قبال موضوع هسته‌ای را تکذیب کرد + جزئیات

بولتون: انتخاب دوباره ترامپ آسیب شدیدتری به آمریکا وارد می‌کند

بولتون: انتخاب دوباره ترامپ آسیب شدیدتری به آمریکا وارد می‌کند مشاور پیشین امنیت ملی کاخ سفید ضمن انتقاد دوباره از عملکرد رئیس‌جمهور آمریکا، درباره آسیب حضور مجدد او در قدرت هشدار داد.
تاریخ انتشار: ۱۹:۱۵ - ۲۳ مهر ۱۳۹۹ - 2020 October 14
کد خبر: ۶۳۰۰۸

به گزارش راهبرد معاصر «جان بولتون» مشاور سابق امنیت ملی کاخ سفید گفت در صورت پیروزی مجدد ترامپ در انتخابات، آسیب ناشی از ریاست‌جمهوری وی به مراتب شدیدتر خواهد بود.   

بولتون امروز چهارشنبه به شبکه سی‌ان‌بی‌سی گفت در زمان حضور ترامپ در کاخ سفید مشخص شد که او هیچ فلسفه یا استراتژی بزرگی ندارد.

وی افزود: او (ترامپ) محافظه‌کار نیست، از منظر آمریکایی لیبرال هم نیست، او دونالد ترامپ است و تمرکزش هم بر دونالد ترامپ و انتخاب دوباره اوست.  

مشاور امنیت ملی سابق رئیس‌جمهور آمریکا در ادامه گفت: من حتی فکر نمی‌کنم که او هرگز به طور کامل اهمیت مسئولیت خود به عنوان رئیس‌جمهور و وزن تصمیماتی را که گرفته درک کرده باشد و به همین دلیل نگران آسیبی هستم که وی در دوره اول ریاست‌جمهوری خود به ایالات متحده وارد کرده و چرا این آسیب می‌تواند در دوره دوم حتی شدیدتر باشد.

او پیش‌تر هم در مصاحبه‌ای با وبگاه «نشنال پرس کلاب» از رئیس‌جمهور آمریکا شدیداً انتقاد کرده بود. بولتون در این مصاحبه ترامپ را فردی توصیف کرد که حتی پیچیدگی‌های دولت آمریکا را درک نمی‌کند. 

وی در این مصاحبه گفت که رئیس‌جمهور آمریکا مسائل را از بُعدی که برایش منفعت داشته باشد نگاه می‌کند. این مقام سابق در ادامه درباره احتمال پیروزی ترامپ در دور دوم ریاست‌جمهوری گفت: «او اشتباهات بسیاری در دور اول ریاست‌جمهوری خود داشته و من واقعاً نگران هستم که چه اتفاقی در دور دوم ریاست جمهوری او برای کشور خواهد افتاد.» 

بولتون با بی‌کفایت خواندن ترامپ خطاب به مردم آمریکا گفت بهتر است مردم برای چهار سال دیگر به وی اعتماد نکنند. 

او چندی پیش با انتشار کتابی جنجالی درباره دوران حضورش در کاخ سفید دست به افشاگری‌های تند علیه ترامپ زد و نوشت انتخاب مجدد تنها دغدغه اوست. 

فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار